Xlash Ögonfransserum Recension – Ultimata Eyelashserumet?

Ögonfransserumet från Xlash är produkten som idag är på allas läppar(fransar!). Över 3,8 miljoner människor i hela världen använder Xlash Eyelash serum dagligen i sin rutin och är idag Sveriges mest sålda ögonfransserum. Serumet utlovar längre och mer fyllda ögonfransar inom 30 dagar. Xlash har även en PRO-version av serumet som är en likadan formula i en dubbelt så stor förpackning(6ml). En studie utav Xlash pekar på att hela 96,67% av användarna upplever att deras fransar har blivit längre!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko

Vad är Ögonfransserum & Hur fungerar det?

Ögonsfransserum är som en slags näring för dina fransar som stöttar dem under sin växtcykel. Det får dina ögonfransar att växa naturligt både på längd och tjocklek. Det har samtidigt en återfunkande funktion som håller din fransar återfuktade för maximalt resultat och förebygger torrhet. En männinskas ögonfransar går igenom en så kallad växtcykel, där fransarna byts ut hos personen varannan till var tredje månad. Därför blir fransarna ofta utbytta innan de hinner nå sin fulla potential. Med ett ögonsfansserum kan du stötta dina fransar med ingredienser och näring under tillväxtperioden så de växer längre än nånsin!

Xlash Ögonfransserum har en trippelverkande formula baserad på avancerad vetenskap för att säkerställa fransar som växer och mår bra. Serumet innehåller återfunkande och aktiva ingredienser som ger dina fransar precis de förutsättningar som de behöver för att växa sig längre och fylligare. Några av huvudingredienserna är Biotin Peptide, hyaluronsyra, samt grönt te. Biotin Peptide är en kombination av både biotin och peptider och hjälper fransarna att växa på längden samtidigt som det stärker dina fransar. Grönt te har ett flertal fördelar men huvudfunktionen är att den är en antiinflammatorisk ingrediens vilket gör att den inte irriterar eller är för stark för det känsliga ögonområdet. Hyaluronsyrans funktion är att bidra med en väldigt stark återfunkande ingrediens som är en av huvudfaktorerna för hälsosamma och långa ögonfransar. En populär kombination många använder idag är att använda ögonfransserum för att växa fransarna längre och tjockare, och sedan göra en lash lift, för ett otroligt vackert resultat

Hur använder man Xlash Eyelash Serum?

 • Ta bort ditt smink och ta ut kontaktlinser om du har. Se till att din hy är ren och torr
 • Öppna försiktigt flaskan och applicera ett tunt lager Xlash längst ned den övre fransraden, precis intill fransrötterna
 • Repetera en gång om dagen i minst 28 dagar, förslagsvis vid läggdags. När du är nöjd med ditt resultat kan du trappa ner och använda den två till tre gånger i veckan. Men för bäst resultat rekommenderar vi att applicera serumet en gång om dagen i fyra till sex veckor. 

Hur prövade vi produkten?

Mina fransar var kortare än någonsin efter år av lösögonfransar och ansträngning. Jag började om och tog Xlash Ögonfransserum flitigt en gång per dag innan jag gick och la mig i cirka 3 månader(and counting!).

Omdöme & Recension av Xlash Eyelash Serum:

Före och efter - Xlash ögonfransserum
Före och Efter använding av Xlash Ögonfransserum(cirka 8 veckor)

Efter flera år av att göra lösögonfransar tog jag bort all slags förlängning för mina fransar och började processen att återhämta mina egna fransar. Mina fransar var som sagt kortare och mer slitna än någonsin, med hjälp av Xlash Ögonfransserum så kunde de återhämtas på otroligt kort tid och växte sig avsevärt längre än jag förväntade mig, jag fick kommentarer väldigt ofta om att jag hade långa och fylliga fransar. Kombinerad med exempelvis ett lashlift får man otroligt resultat, rekommenderar kombinationen starkt! 

Fransarna är inte bara mycket längre, utan de känns också mycket mer återfuktande och starka! Jag har lite känsliga ögon och ögonområde som har en tendens att irriteras av produkter nära ögon, men denna produkten irriterade mig inte alls. 

Betyg – Xlash Ögonfransserum:

Kvalité och effektmässigt ger jag Xlash Ögonfransserum en 10 av 10, otroligt bra produkt som håller vad den lovar. Beroende på din budget kan den var lite dyr men samtidigt är produkten väldigt prisvärd och håller länge. Definitivt det bästa ögonfransserumet 2021

Fördelar
 • Otrolig effekt
 • Garanterar resultat inom 4-6 veckor
 • Prisvärd
 • Kan användas även om du har fransförlängning då den inte innehåller någon olja
 • Xlash är inte provat på djur och är vegansk
Nackdelar
 • Hos vissa kan man uppleva en liten irritation på ögonfransarna

Produktfakta

 • Produktnamn: Xlash Ögonfransserum
 • Tillverkare: Xlash 
 • Förpackning: Plastförpackning 
 • Storlek: 3 ml (479 sek) eller Xlash PRO ögonfransserum 6 ml (699 sek) 
 • Funktioner: Längre, tjockare och mer voluminösa fransar
 • Passar bäst för: ALLA

Aktiva ingredienser

 • Biotin Peptide
 • Hyaluronsyra
 • Grönt te

Sammanfattning

Xlash ögonfransserum är utan tvekan det bästa ögonfransserumet på marknaden idag, ingen annan produkten lovar så mycket och samtidigt levererar resultatet. Det är ingen tillfällighet att produkten är så omtalad. Effekten på längden och tjockleken på ögonfransarna är noterbar och den återfuktar samtidigt väldigt skönt. Jag kommer definitivt köpa Xlash PRO ögonfransserum i framtiden och fortsätta min rutin. Som sagt så rekommenderar jag att använda Xlash i ett par veckor för att sedan göra en lashlift. Kombinationen är fantastisk! 

Leave a Comment